Joensuun Aurinkoinen

Laadukkaat pyöröhirret Karjalasta

Yritys


Joensuun Aurinkoinen – hirsirakennuksia & -kehikoita

Joensuun Aurinkoinen markkinoi hirsirakennuksia sekä -kehikoita hitaasti kasvaneesta ja korkealaatuisesta Venäjän Karjalan hirrestä. Meillä on Venäjän Karjalan hirsistä rakennusmateriaalina jo lähes 10 vuoden kokemus. Tehtaallamme on oma hirsitalo-, mökki-, sauna- ja piharakennusmallisto. Sen lisäksi toimitamme hirsikehikoita asiakkaiden piirustuksien mukaisesti. Se mahdollistaa asiakkaallemme oman persoonallisen mallin suunnittelun.

Toimimme yhteistyössä Venäjän Karjalassa olevan pyöröhirsitehtaan kanssa. Venäjän Karjalan pyöröhirret ovat tiheäkasvuista pohjoisen puuta. Se on rakennusmateriaalina paras ja luonnollisin. Pohjoisessa kasvaneen puun etuna on pitkä ja hidas kasvuaika, mikä tekee puusta erityisen tiheäsyisen.

Hirsi kasvattaa edelleen suosiotaan rakennusmateriaalina. Puu on lämmin ja ekologinen valinta. Puurakennuksessa on helppo hengittää. Toimitamme pyöröhirret grillikatoksista aina vaativiin omakotitaloihin asti. Pienenä ja vakavaraisena yrityksenä pystymme palvelemaan asiakasta nopeasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

 

Lataa katalogi

Katso Aurinkoinen-katalogi!

Meillä on Venäjän Karjalan hirsistä rakennusmateriaalina jo lähes 10 vuoden kokemus. Tehtaallamme on oma hirsitalo-, mökki-, sauna- ja piharakennusmallisto.

Katso